Mit navn er Bo. 
Jeg er 44. Bor med min familie i Nivå og har en Dufour 36 Classic, som vores flydende sommerhus.

Min rejse mod boatlife

De sidste +20 år har jeg arbejdet kommercielt og i store virksomheder. Jeg har nydt min rejse - men fandt mig selv hjemsendt under corona.
I den periode lærte jeg at jeg ikke rigtig forstod hvad det var jeg egentligt lavede. At jeg pludselig stod og følte jeg spilte mit liv uden et formål og jeg mærkede hvor begrænset jeg egentligt var.

Som heldet nogle gange følger de tossede bød der sig en mulighed for et karriereskifte ind i bådbranchen, hvor jeg med en finsk virksomhed i ryggen fik opgaven om at opbygge den første store danske delebådstjeneste.
Siden 2020 har det været in store passion og det der drev mig afsted hele tiden. Det har været en ufatteligt rejse, men som alle rejser måtte det eventyr også slutte. Jeg måtte sande prisen for mig blev for høj.

Og Boatlife blev skabt. Boatlife blev skabt med den erfaring at alt for meget i bådbranchen og sejlerverdenen er alene for de få - ikke for alle der har bare nysgerrighed eller interesse. Jeg vil skabe et univers, et forum fri for fordomme, fri for elitært snubberi - hvor vi sammen kan tale om både, sejlads, ture og eventyr.

Jeg håber I vil med på denne nye rejse

  • Passioneret sejler gennem mere end 30 år
  • Sejler helst sejlbåd, men elsker muligheden motorbåde giver
  • Tursejler-typen
  • Elsker havneliv og bruger gerne weekenden i hjemhavnen Nivå
  • Stod på wake-board i de yngre dage
  • Elsker at tage på "Mikro-Eventyr" og skrive om det
  • Nysgerrig og drevet af utålmodighed

Mit navn er Christian. Jeg er 48. Bor med min familie i Hørsholm, og har en Arcona 400, som jeg bruger til både kapsejlads og familieture.

Hvorfor boatlife?

Jeg har en fortid i reklame- og mediebranchen som jeg nu har fravalgt med det formål at bruge min energi på et område, hvor jeg har en kæmpe passionen - Derfor min involvering i Boatlife.dk der har til formål at udbrede det at sejle..

Jeg er vokset op med sejlsport og har altid haft et tæt forhold til vandet. Mine tidligste minder inkluderer sejlads med min familie og udforske kystlinjerne omkring os. Denne tidlige eksponering har forankret min passion for sejlsport dybt, og jeg kan ikke forestille mig et liv uden båd- og havnelivet.


Hvis du er interesseret i at dele din sejladsoplevelse, drømmer om at lære sejlsporten at kende eller leder efter råd om sejlbådsvalg og udstyr, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg ser frem til at blive en del af Boatlife.dk-fællesskabet og opdage nye maritime eventyr sammen med jer!


  • xxx
Boatlife - enjoy the freedom

SMid en mail til os