Boatlife - Hvad for noget??


Boatlife er drevet af en vision om at gøre vandet tilgængeligt for alle og dele dets magi med verden. Vi tror på, at alle fortjener at opleve friheden, eventyret og harmonien, som havet kan tilbyde. I et land hvor forudsætningerne er mere end almindelig gode, er vores mission at åbne døre og invitere mennesker ind i en verden af uforglemmelige oplevelser på vandet.


Det vi laver er fortællering om bådliv, sejlads, drømme, virkelighed og alt ind i mellem. Det gør vi på vores kanaler (Youtube, Instagram og Facebook) og via vores artikler, blogs og podcasts.


Vi håber du vil følge os og følge med ... 


Vores mission


Boatlife stræber efter at skabe en kultur, hvor alle kan lære og vokse sammen. Vi ønsker gennem produktion og deling af værdifuldt indhold samt facilitering af dialog at gøre vandet mere tilgængeligt for familier, venner, kolleger og fællesskaber, der ønsker at opdage værdien og de utrolige muligheder på vandet. Vi tror på, at oplevelser på vandet kan ændre liv. Når du først har følt vinden i håret og set horisonten åbne sig foran dig, vil du aldrig se verden på samme måde igen. Boatlife vil være din vejledning til at udforske en verden af nye perspektiver, frygtløs opdagelse og en dybere forbindelse til naturen.

Vores tilgang


Uanset om du har en livslang kærlighed til vandet eller aldrig har prøvet at stå på en båd før, har Boatlife en plads til dig. Vi er ligeglade om du er til sejlbåd eller motorbåd - Vi ønsker at skabe indsigt, fjerne barrierer og skabe en inkluderende atmosfære, hvor alle kan føle sig trygge og velkomne til at udforske vandets vidundere. Vi ser værdien i et forum med mangfoldighed der kan udbrede og dele magien ved at være på vandet.

Kontakt os

Vi tager mod alle inputs fra jer.


Bare ikke kritik. Kom med dine gode ideer, dine tanker og forslag til hvad vi skal teste, fortælle om, prøve eller skrive om.

Vi modtager alt